WelKOM bij myOpel

ONTDEK HET BESTE VAN je OPEL

Beleef alle voordelen en functies van myOpel. Ontdek boeiende onderwerpen, persoonlijke services en aanbiedingen op maat van jezelf en je Opel.

ALTIJD MEE MET MYOPEL

Covid-19: BELANGRIJKE INFORMATIE


Het Corona-virus en de maatregelen die worden genomen om verdere verspreiding te voorkomen, beïnvloeden onze operationele activiteiten. In deze moeilijke tijd is het belangrijk dat we de gezondheid en het welzijn van onze klanten en medewerkers vooropstellen. Na de tijdelijke sluiting van onze concessies zijn we bij Opel zeer blij dat wij onze deuren terug mogen opendoen voor jullie. Dit zullen we uiteraard op een uiterst voorzichtige manier doen zodat we de veiligheid van jou en al onze werknemers kunnen blijven garanderen. Klik hier voor meer informatie of maak online een afspraak met uw Verdeler.
 
 

Visionair

myOpel reikt verder dan de auto. Met exclusieve informatie over jouw Opel. Met de laatste tips en tricks om je Opel nog beter in topconditie te houden. Met interessante (partner)voordelen of een uitnodiging voor een exclusief event. Kortom, via myOpel behoor je tot de Opel Community en heb je als eerste alle leuke en relevante informatie.

30 JAAR OPEL ASTRA: COMPACTE BESTSELLER EN AMBASSADEUR VAN INNOVATIE

Bestseller: elke nieuwe Astra-generatie was een hit op autoshows en bij de dealers.