AANBIEDINGEN

Geniet van onze aantrekkelijke aanbiedingen.

Duik het najaar in met perfecte banden

De hitte zorgde deze zomer naast gezweet en gepuf ook voor afgesleten banden. Wil je dit najaar een optimale grip op de weg? Dan doe je dus best eerst een bandencheck. Tijdens de maand september geniet je bij Opel bovendien van uitzonderlijke kortingen* op verschillende modellen.

opel assistance plus

Snelle, betrouwbare hulp is in bepaalde situaties absolute noodzaak. Om te zorgen dat u 24 uur per dag mobiel bent, geven wij u één jaar Opel Assistance cadeau bij aankoop van een nieuwe Opel. Met deze mobiliteitsgarantie bent u verzekerd van adequate en deskundige hulp bij pech onderweg.
 

Deze herfst profiteer ik van -10% voor mijn Opel

Accessoires voor uw Opel kunnen uw leven onderweg gemakkelijker maken. Kofferbakken, trekhaken of laadkabels, krijg het accessoire waar je al lang van droomt met onze 10% herfstkorting*. Een kans om uw Opel nog beter uit te rusten!

VEILIGHEID EN DESINFECTIE.

OMDAT WE GEZONDHEID EVEN BELANGRIJK VINDEN ALS UW VEILIGHEID!

Het forfait ‘Veiligheid en Desinfectie' aan € 73.95 Btwi omvat:

- Een veiligheidscontrole van uw wagen (20 essentiële controlepunten)
- De manuele desinfectie van uw wagen met strikte naleving van de gezondheidsmaatregelen.

check-up: Je check-up voor maar 49€*

De rijomstandigheden veranderen het hele jaar door. En dus zorg je maar beter dat je Opel daaraan is aangepast. Rij met een geruster gemoed rond dankzij onze check-up: laat je wagen voor maar 49€* controleren op 20 essentiële punten. Afspraak in je Opel-garage!

Dankzij je onderhoud maak je kans op € 500 aan accessoires

Maak maandelijks kans op € 500 aan accessoires voor je Opel.