AANBIEDINGEN

Geniet van onze aantrekkelijke aanbiedingen.

opel assistance plus

Snelle, betrouwbare hulp is in bepaalde situaties absolute noodzaak. Om te zorgen dat u 24 uur per dag mobiel bent, geven wij u één jaar Opel Assistance cadeau bij aankoop van een nieuwe Opel. Met deze mobiliteitsgarantie bent u verzekerd van adequate en deskundige hulp bij pech onderweg.
 

JE FORFAIT AIRCOREINIGING VOOR € 59*

De mooie dagen zijn terug … en het intensieve gebruik van je airco dus ook. Heb je je airco lange tijd niet gebruikt of is de filter verstopt? Dan zal de luchtkwaliteit in je wagen lager zijn.
Profiteer van 17 mei tot 17 september van ons aircoforfait en laat je airco reinigen bij Opel voor € 59*. Zo adem je altijd frisse en gezonde lucht in je wagen. Maak snel een afspraak in je Opel atelier.

Hoe meer je ziet, hoe veiliger je rijdt

Wil je veiliger de baan op? Zorg dan dat je altijd een goed zicht op de weg hebt. Daarom krijg je bij Opel nu 15% korting* op nieuwe ruitenwissers. Geniet nu van dit aanbod en veeg elk mogelijk gevaar direct van de baan.

check-up: Je check-up voor maar 49€*

De rijomstandigheden veranderen het hele jaar door. En dus zorg je maar beter dat je Opel daaraan is aangepast. Rij met een geruster gemoed rond dankzij onze check-up: laat je wagen voor maar 49€* controleren op 20 essentiële punten. Afspraak in je Opel-garage!

Onbezorgd onderweg met Opel - Ontdek het tijdens onze opendeurdagen.

Ontdek ons gamma tijdens de Opendeurdagen van 13 t.e.m. 18 september met een nocturne op 16 september en vertrek altijd met zekerheid.