AANBIEDINGEN

Geniet van onze aantrekkelijke aanbiedingen.

Tot €75 brandstof cadeau bij aankoop van mijn nieuwe Eurorepar Reliance zomerbanden*

Je banden zijn de directe link tussen je wagen en de rijweg. Hoe beter je banden aangepast zijn aan het seizoen, hoe veiliger je dus rijdt.

opel assistance plus

Snelle, betrouwbare hulp is in bepaalde situaties absolute noodzaak. Om te zorgen dat u 24 uur per dag mobiel bent, geven wij u één jaar Opel Assistance cadeau bij aankoop van een nieuwe Opel. Met deze mobiliteitsgarantie bent u verzekerd van adequate en deskundige hulp bij pech onderweg.
 

JE FORFAIT VAN € 59* VOOR DE REINIGING VAN JE AIRCO

Trakteer jezelf deze zomer op een fris en gezond binnenklimaat. Geniet nu van een forfait van € 59 voor de reiniging van je airco, inclusief het verwijderen van pollen en slechte geuren.

-10 %* OP JE RUITENWISSERS

Je laat je ruitenwissers best elk jaar vervangen, want tijdens de winterperiode draaien ze overuren. Daarom krijg je bij Opel nog tot 31 mei een voordeel van 10% op wisserbladen.

VEILIGHEID EN DESINFECTIE.

OMDAT WE GEZONDHEID EVEN BELANGRIJK VINDEN ALS UW VEILIGHEID!

Het forfait ‘Veiligheid en Desinfectie' aan € 73.95 Btwi omvat:

- Een veiligheidscontrole van uw wagen (20 essentiële controlepunten)
- De manuele desinfectie van uw wagen met strikte naleving van de gezondheidsmaatregelen.

-10 %* OP JE REMMEN

Goeie remmen zijn belangrijk om veilig de baan op te gaan. Tot 31 mei krijg je bij Opel een voordeel van 10%* op remschijven en remblokken.

-10 %* OP JE ACCESSOIRES

Maak je Opel helemaal klaar voor je volgende uitstapjes: geniet van een voordeel van 10% op onze selectie lenteaccessoires.

check-up: Je check-up voor maar 49€*

De rijomstandigheden veranderen het hele jaar door. En dus zorg je maar beter dat je Opel daaraan is aangepast. Rij met een geruster gemoed rond dankzij onze check-up: laat je wagen voor maar 49€* controleren op 20 essentiële punten. Afspraak in je Opel-garage!

Krijg je onderhoud terugbetaald!

Je draagt zorgt voor je Opel, omdat je weet dat het essentieel is. Met een jaarlijkse onderhoudsbeurt verbeter én verleng je de rijervaring van je Opel. Om je te bedanken voor al je goeie zorgen, maak je daarom kans op de volledige terugbetaling van je volgende onderhoud. Waar wacht je dus nog op? Doe nu mee met de wedstrijd.