Je winterkit tegen de beste prijs.

Is het minder dan 7 °C? Zorg dan dat je een winterkit hebt. Want sneeuw of geen sneeuw, met een winterkit heb je sowieso meer grip op de weg. Bestel er nu eentje bij Opel vanaf €529* - dat is gegarandeerd tegen de beste prijs. En vind je ergens anders toch goedkoper ? Dan krijg je het verschil terugbetaald**.

*Banden gemonteerd en uitgebalanceerd op de velgen. De meegedeelde prijzen zijn exclusief montage en zonder milieubijdrage (de MB bedraagt 11,44€ of 19,08€* incl. BTW per kit naargelang het type band). Meer info vind je op www.recytyre.be. Aanbod geldig zolang de voorraad strekt. Het gelijkvormigheidsattest (COC) van je wagen is bepalend. Opel is niet verantwoordelijk als het aanbod niet geldig is door de beperkingen van het COC.

**Aanbod voorbehouden aan particulieren en geldig van 01/09/2021 tot 31/01/2022. Opel garandeert je de laagste prijs, in vergelijking met een strikt identieke winterkit (bandenmerk, draagvermogen, snelheidsindex en velgen) die een concurrent aanbiedt van 01/09/2021 tot 31/01/2022. De winterkit van de concurrent moet nieuw zijn en onmiddellijk verkrijgbaar. De prijs moet gecommuniceerd worden in een concurrerend verkooppunt dat geen deel uitmaakt van een erkend Opel-netwerk of op een wijdverspreid reclamemedium, met uitzondering van websites. Het concurrerende verkooppunt moet zich op Belgische of Luxemburgse bodem bevinden, afhankelijk van het geval. Op vertoon van je aankoopbewijs in je verkooppunt – en na een eventuele controle in het concurrerende verkooppunt – krijg je het verschil terugbetaald in de vorm van een voucher die tot 1 jaar na factuurdatum geldig is op een volgende aankoop of levering van diensten in je Opel-verkooppunt.